Dankzij CANS gaan de topscorers weer naar Barcelona!

CANS is de nieuwe naamgever en hoofdsponsor van ons topscorerklassement geworden. Het bedrijf van Paul van ’t Wout heeft zich voor het huidige seizoen aan deze rubriek verbonden. De voorgaande drie seizoenen werd deze rubriek gesponsord door BvCM.

Het Amsterdamsche Voetbal is zeer verheugd dat voormalig amateurvoetballer Paul van ’t Wout met zijn bedrijf het amateurvoetbal ondersteunt. De doelman die van 1979 tot 1994 uitkwam voor DWV, DRC, Blauw Wit en Osdorp, heeft bewust voor deze manier van sponsoring gekozen. Van ’t Wout: “ Toen ik zelf nog speelde was er veel aandacht voor het amateurvoetbal in de kranten. Zelfs dagelijks. Nu is dat bijna niet meer en daarom vind ik het zo mooi dat jullie dat wel doen. Het is toch prachtig om je naam terug te lezen. Ik vind dat echt leuk.”

De voormalige doelman heeft nog wel een tip voor de redactie: “Vroeger had je ook een keepersklassement. Dan kreeg de minst gepasseerde keeper van het kwartaal een paar handschoenen en aan het eind van het seizoen een mooi beeldje. Misschien is dat nog iets voor jullie in de toekomst.”

CANS-580x72-topscorer

CANS BV is een bedrijf dat oplossing biedt om de datacenter van bedrijven te optimaliseren. Van ’t Wout: “Wij gebruiken als slogan altijd ‘ Is your datacenter in control?’ dat zegt denk ik wel wat wij doen.”

Het CANS Topscorerklassent verschijnt iedere dinsdagmiddag rond twaalf uur op onze site. De winnaars van het klassement krijgen tijdens de Awardshow van CANS een reis naar Barcelona aangeboden.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DRC