Dankzij jullie een super jaar voor HAV! DANK!

Het Amsterdamsche Voetbal bestaat inmiddels 5 jaar en nog steeds weten we ieder jaar te groeien. Of dat nou gaat om het aantal bezoekers, het totaal aan bezoeken, het aantal bekeken pagina’s of via onze sociale media kanalen. In alle facetten hebben we het afgelopen jaar een enorme groei doorgemaakt. Bedankt!

De website

Op alle fronten hebben we de bezoekcijfers van vorig jaar weer gebroken. Zowel in het aantal bezoeken, unieke bezoekers en het aantal bekeken pagina’s. We merken dat de website steeds vaker meerdere keren per dag bezocht. Dat heeft wel tot gevolg dat een bezoeker minder lang op de site blijft.

Helaas hebben we net niet de vijf miljoen bekeken pagina’s gehaald. Dat is een mooi streven voor 2017! In onderstaande grafiek zie je de groei van Het Amsterdamsche Voetbal sinds de start in 2012.

[table “137” not found /]

Natuurlijk zijn er favoriete pagina’s op onze site (welke klasse wordt het best bekeken?) en zijn er berichten die veel reacties opleveren. We zetten de ‘best’ gelezen pagina’s en berichten voor u op een rij.

[table “138” not found /]

Opmerkelijk is het dat bij de ‘meest gelezen’ berichten er veel artikelen zijn die indirect met het voetbal te maken hebben. Het zijn de randzaken die onze top vier bezetten. Het eerste echte voetbalbericht was niet eens waar. Ons bericht over de transfer van Dennis Kaars naar Qatar was een zeer geslaagde 1 april grap.


Sociale media

Vooral de enorme groei via op onze sociale media kanalen waren enorm. Waar we de eerste vier jaar van ons bestaan ieder jaar duizend nieuwe ‘likes’ op Facebook mochten verwelkomen, hadden we in 2016 te maken met bijna 4000 nieuwe vrienden. De teller heeft de 8000 ‘likes’ net niet gehaald. Ons doel voor 2017? 10.000 volgers op Facebook zou geweldig zijn. Ook op Twitter hebben we een hoop nieuwe volgers. We hebben net de 3000 volgers niet gehaald dit jaar. Ook zijn we sinds kort actief op Instagram. De eerste reacties zijn erg positief en we zijn druk bezig om dat kanaal verder te ontwikkelen. Tot slot ons Youtube kanaal. Veel bezoekers willen als eerste onze video zien (wedstrijden van de week, reportages, overzichten) en willen niet wachten tot de video’s online komen op de site. Als volger van ons kanaal ben je iedereen een stapje voor en zie je ze net wat eerder!

11,179Likes
2,930Volgers
1,517Volgers
504Subscribers

Wij hopen in 2017 weer op jullie te mogen rekenen. Wij zorgen er in ieder geval met veel plezier voor dat we iedereen in 2017 weer kunnen voorzien van alle ‘ins and outs’ over het voetbal in de regio groot Amsterdam. Op naar nieuwe records!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)