Dave Louiszoon: ”Werk en voetbal niet meer te combineren”

Swift-speler Dave Louiszoon heeft besloten om voorlopig even te stoppen met voetbal. Hij kan het voetbal op dit moment niet meer combineren met zijn werk. In goed overleg met de clubleiding heeft hij het besluit genomen om er voor dit seizoen een punt achter te zetten.

Louiszoon is eigenaar van Louiszoon PTC en daarnaast ook nog eens performance trainer bij de jeugd van Ajax. ”Ik heb het op dit moment gewoon te druk met mijn werk en kon het niet meer combineren met voetbal. Ik kwam vaak te laat of kon soms niet trainen waardoor ik heb besloten om er op dit moment even mee te stoppen. Aan het eind van vorig seizoen heb ik met de club gesproken en hadden we besloten dat ik gewoon door zou gaan bij Swift. Uiteindelijk heb ik het toch te druk en moest ik deze keuze maken.”

Swift draait op dit moment uitstekend in de zaterdag Hoofdklasse A en staat op dit moment gedeeld bovenaan samen met Odin 59. De 26-jarige vindt het dan ook erg jammer om op dit moment te stoppen. ”We hebben tot nu toe een prima seizoen en ik baal er dan ook erg van dat ik nu moet stoppen. Daarnaast had ik het ontzettend naar mijn zin bij de club en heb ik ook twee goede seizoenen gehad.”

Louiszoon is zeker niet van plan om definitief een punt achter zijn carrière te zetten. ”Ik heb met Swift afgesproken dat ik in de toekomst wellicht weer bij de club kan terugkeren. Ik ben zeker nog niet van plan om definitief te stoppen. Ik ben nu 26 jaar en wil eigenlijk nog jaren voetballen. We zullen in de toekomst gaan zien wat er gaat gebeuren. Ik heb het voorlopig echter erg druk met mijn werk en heb daar veel plezier in.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)