Dave Samson gaat voor tweede seizoen bij Blauw Wit Beursbengels

Dave Samson staat ook komend seizoen voor de groep bij zaterdag derdeklasser Blauw Wit Beursbengels. De oefenmeester is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen en ondanks de tegenvallende prestaties ziet hij voldoende perspectief om zijn contract te verlengen.

Samson: “Dit is eigenlijk een verloren seizoen. Dat mag je rustig zeggen, ook al hebben we zeker nog kans om via de nacompetitie promotie te bewerkstelligen. Zoals het er nu naar uit ziet is de vierde plaats op de ranglijst voldoende en daar staan we nu.”

Afgelopen zaterdag werd de selectie door voorzitter Han Vermeulen ingelicht over het aanblijven van Samson. De ambities die de club heeft steken zowel Samson als Vermeulen niet onder stoelen of banken. Samson: “Op den duur moeten we weer in de eerste klasse spelen. Alles binnen de club is perfect georganiseerd en we spelen op een prachtige accommodatie. Echt hoofdklassewaardig vind ik. Met mijn staf (Dave Kuijsten en Ronald van de Meent, red.) werk ik met veel plezier samen en met Han (Vermeulen, red.) kan ik het echt goed vinden. Allemaal redenen om hier verder te gaan al valt er aan mijn selectie natuurlijk wel wat te verbeteren.”

Dave Samson Blauw WIt 2016 MW

Samson denkt komend seizoen zo’n vijf of zes nieuwe spelers te willen toevoegen aan zijn huidige groep. Samson: “Ze kunnen allemaal wel voetballen hoor, maar mentaal zakken ze nog wel eens door de ondergrens. Ik denk dat we voetballend misschien wel het beste team van de afdeling hebben. Ik zeg ook wel eens tegen die jongens dat ik er niet ben om vrienden te maken, maar dat ik ben gekomen om te promoveren. Ik denk dat als we de nacompetitie halen we dat ook gaan redden.”

Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van de zaterdag derde klasse B.

Foto’s Mario Wormhoudt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)