Home / Algemeen / Dave Seegers gaat voor achtste seizoen bij CTO’70

Dave Seegers gaat voor achtste seizoen bij CTO’70

Zondag vierdeklasser CTO’70 en hoofdtrainer Dave Seegers gaan ook volgend seizoen met elkaar verder. Seegers is al zeven seizoenen trainer bij de club uit Duivendrecht en gaat volgend seizoen dus aan zijn achtste jaar beginnen. CTO en de Amsterdamse oefenmeester zijn tevreden met elkaar en de chemie tussen de club en Seegers lijkt nog lang niet uitgewerkt.

De oefenmeester van CTO over zijn contractverlenging. Seegers: “Ik ben buitengewoon tevreden bij de club. CTO heeft een prima uitstraling en de samenwerking loopt goed. We werken met een goede spelersgroep waar iedereen hard voor elkaar werkt. Ik ben dan ook erg blij dat ik volgend seizoen aan mijn achtste jaar mag gaan beginnen.”

Seegers en CTO hebben een beleidsplan opgesteld en de trainer krijgt dus de tijd om dit plan te voltooien. “Wij hebben de ambitie om een stabiele derdeklasser te worden waarbij we op dat niveau ook bovenin mee willen doen. Daarnaast hebben we in het beleidsplan opgesteld dat onze jeugd meer body moet krijgen. CTO moet meer vruchten uit haar jeugdopleiding gaan plukken.”

Over de eerste seizoenshelft is Seegers tevreden, al loopt het soms wat rommelig bij CTO. “Het ene moment draait het goed bij ons, de andere week spelen we gewoon slecht. Zo hadden we voor de winterstop een goede serie, maar verliezen we de laatste wedstrijd van Ouderkerk na erg matig spel. Ook missen we geregeld spelers, zo zijn er een aantal blessures en moeten we Michel Lion de eerste wedstrijd na de winterstop missen vanwege een schorsing.”

Voor CTO staat er na de winterstop direct een cruciale wedstrijd op het programma. Het elftal uit Duivendrecht speelt dan tegen Swift, de nummer vier van zondag 4F. Seegers: “Swift heeft veel geblesseerden en is echt een counterploeg. De eerste wedstrijd waren we beter en verloren we ongelukkig, ik ben dan ook zeker niet bang voor Swift. Wij hebben genoeg kwaliteit om minimaal de nacompetite te halen.”

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)