Dave Seegers na tien seizoenen weg bij CTO’70

Dave Seegers vertrekt aan het einde van het seizoen bij CTO’70. Het bestuur van de club heeft vorige week in een gesprek aangegeven niet met de trainer verder te willen volgend seizoen. Hiermee komt er voor Seegers een einde aan een periode van tien seizoenen bij de club uit Duivendrecht.

Het bestuur van CTO’70 wil volgens Seegers een nieuwe koers gaan varen. “De spelersgroep wilde graag met mij verder, maar er is vorig jaar een nieuwe voorzitter gekomen en hij heeft eigenlijk het besluit genomen om uit elkaar te gaan. Hij wil met CTO’70 vanaf volgend seizoen een nieuwe weg inslaan.”

Seegers heeft een dubbel gevoel over zijn vertrek aan het einde van het seizoen. “Natuurlijk is het jammer dat er nu een einde komt aan mijn periode bij CTO’70. Ik heb een tijd geleden een beleidsplan geschreven om de club in kleine stapjes te professionaliseren en een stabiele derdeklasser te worden. Helaas is dat niet gelukt. Aan de andere kant is het wel goed om weg te gaan. Mijn voetbalintelligentie is misschien te hoog voor dit niveau en ik heb steeds te maken met een wisselende trainingsopkomst. De ene keer komen er achttien spelers trainen en de andere keer staan er slechts vier spelers op het trainingsveld. Daar kom je niet echt verder mee, maar je kan eigenlijk ook niet verwachten van een vijfdeklasser dat ze altijd komen trainen.”

Seegers wil wel actief blijven als trainer volgend seizoen. “Ik sta zeker open voor een nieuw avontuur en ga zelf ook op zoek naar een nieuwe club. Ik wil sowieso nog even doorgaan als trainer.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)