De Bruijne, Renger en Janssen langer bij JOS/Watergraafsmeer

JOS/Watergraafsmeer heeft een drietal basisspelers langer aan zich weten te binden. Zowel verdedigers Teddy Janssen en Alex de Bruijne als aanvoerder Maurice Renger blijven in ieder geval nog een jaar de kleuren van de zondag Hoofdklasser verdedigen.

Voor de 33-jarige Renger wordt het alweer zijn achtste seizoen in Amsterdam-Oost. De middenvelder heeft het naar zijn zin bij JOS en ziet dan ook geen redenen om de komende jaren te vertrekken.

Ook de Bruijne is al heel wat jaren verbonden aan JOS/Watergraafsmeer. De 29-jarige verdediger kwam in de zomer van 2010 over van Ajax en is momenteel bezig aan zijn zesde seizoen in Amsterdam. Voor zijn collega verdediger Teddy Janssen is het pas zijn eerste seizoen op Sportpark Drieburg. De rechtsback kwam afgelopen seizoen over van Ter Leede en speelde daarvoor onder andere voor Swift.

JOS staat momenteel op een negende plaats in de zondag Hoofdklasse. De ploeg van vertrekkend trainer Sander Middelbeek staat met nog zeven wedstrijden te gaan drie punten boven de streep maar heeft nog een zwaar programma voor de boeg met de komende weken wedstrijden tegen De Dijk, Westlanda en OFC in het vooruitzicht.

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto’s: Martin van Zurk

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!