Home / Algemeen / De Dijk haalt Bilal Ched Dadi van concurrent Magreb’90

De Dijk haalt Bilal Ched Dadi van concurrent Magreb’90

Hoofdklasser De Dijk heeft zich voor komend seizoen versterkt met middenvelder Bilal Ched-Dadi. De 28-jarige middenvelder komt over van de naaste concurrent om de titel: Magreb’90. Ched-Dadi speelde in het verleden ook twee seizoenen voor Chabab.

De middenvelder maakte veel indruk op de technische staf van De Dijk tijdens hun onderlinge ontmoetingen dit seizoen. Ched-Dadi: “Er waren veel geruchten dat clubs interesse in mij hadden, maar De Dijk is de enige club die echt concreet is geworden. Ik woon op acht minuten afstand van de club en hun ambities spreken me erg aan. Ik heb alleen maar goede dingen gehoord over die club. Mostapha El Aamrani, waar ik veel mee heb samen gespeeld, heeft me veel verteld. De ambities van de club  sluiten mooi aan bij mijn ambities.”

2

Ched-Dadi speelde betaald voetbal bij Telstar en Omniworld voordat hij bij Haaglandia terecht kwam. Na twee jaar Chabab stapte hij drie jaar geleden over naar Magreb’90 in Utrecht. Chef-Dadi speelde nog nooit in de Topklasse. Chabab verliet hij nadat de ploeg onder Ahannach  promotie naar de Topklasse had afgedwongen. Op het hoogste niveau speelde hij dus nog nooit.

Samen met Vlissingen maken Magreb en De Dijk nog kans op de titel. Ched-Dadi: “Ik denk niet dat Vlissingen het vol gaat houden. Het zal dus gaan tussen Magreb en De Dijk. Het maakt mij niet uit wie er kampioen wordt als we allebei maar promoveren want ik wil het seizoen hier gewoon goed afmaken. Ik heb hier drie jaar met veel plezier gespeeld. Net als bij Chahab zou ik het dus graag afsluiten met promotie naar de Topklasse.”

 

Send this to a friend