Home / Algemeen / De Dijk trekt zaterdag 1 terug

De Dijk trekt zaterdag 1 terug

De Dijk heeft haar eerste zaterdag elftal terug getrokken uit de vierde klasse B. De wedstrijd vanmiddag (zaterdag) tegen koploper Waterwijk gaat dan ook niet door. Het team van trainer Danny Schaperkotter stond op de laatste plaats met slechts een enkel punt na dertien wedstrijden.

Eerder werd al bekend dat Schaperkotter aan het eind van het seizoen de club zou verlaten. Naast het trainen van het eerste zaterdagteam was hij ook trainer van de B1 en technisch jeugd coördinator (bovenbouw) van de club. De Dijk heeft nog geen opvolger voor Schaperkotter gevonden.

Door het terugtrekken van het eerste zaterdag team degradeert De Dijk automatisch naar de vijfde klasse. De KNVB heeft de De Dijk nog niet officieel uit de stand genomen. Zolang dat nog niet is gedaan laten wij het op onze site ook zo staan. Waarschijnlijk zullen alle wedstrijden van De Dijk komen te vervallen. De zaterdag vierde klasse b bestaat nu nog maar uit tien teams. Afgelopen weekend ging de wedstrijd tegen ZSGIWMS ook al niet door.

Foto: Danny Schaperkotter