Home / Algemeen / De Dijk verlengt contracten trainersduo Van der Zee/Van Galen

De Dijk verlengt contracten trainersduo Van der Zee/Van Galen

Ale van der Zee en Marco van Galen staan ook volgend seizoen aan het roer bij de Dijk. De huidige nummer drie van de zondag Hoofdklasse maakte vandaag bekend dat het de contracten met een jaar zal verlengen.

Ale van der Zee volgde in november Juan Fernandez Coto op, die na de tegenvallende resultaten besloot om op te stappen. Van der Zee trof in Marco van Galen een oude bekende. De twee hadden in het verleden ook al eens samengewerkt en dit beviel uitstekend. Ook in het huidige seizoen werd de weg omhoog ingezet. De Dijk bivakkeert momenteel op de derde plaats en kan nog steeds kampioen worden. Het heeft in ieder geval de nacompetitie al te pakken want de tweede periode werd glansrijk gewonnen. Dit is reden genoeg voor de Dijk om het duo een nieuw contract aan te bieden.

Beense Van der Zee

Van der Zee: “Ik ben zeer content dat ik met deze spelersgroep mag blijven werken. Er zit heel veel potentie in. Ook de samenwerking met Marco bevalt me goed en de groep is daar ook tevreden over. Deze club wil graag naar de Topklasse en daar zijn mogelijkheden genoeg voor. Ik hoop natuurlijk dat het dit seizoen al lukt. Komend seizoen krijgen we in ieder geval een paar goede versterkingen erbij en de huidige selectie blijft vrijwel intact.”

Foto: Rob Beense

Send this to a friend