De Dijk – Vitesse op donderdag 22 september om 20:00 uur

De KNVB heeft het bekerduel in de eerste ronde voor de KNVB beker tussen De Dijk en eredivisieclub Vitesse vastgesteld op donderdag 22 september om 20:00 uur. De Dijk is de enige amateurclub uit onze regio die nog in de beker zit.

Het duel zal niet live door FOX worden uitgezonden. Die dag kiezen ze voor FC Twente – FC Utrecht en Feyenoord – FC Oss. Voorzitter Ton Langelaar: “Nu we weten wanneer we spelen kunnen we echt aan de slag. Ik verwacht zo’n 1500 toeschouwers dus we moeten wel het nodige organiseren om alles in goede banen te leiden.”

“Zoals het er nu voorstaat zullen we ook voor het eerst in het bestaan van de club kaarten in de voorverkoop gooien. We zullen daarin ook onderscheid gaan maken tussen plekken op de tribune en staanplaatsen. Op de tribune kunnen maar 175 mensen plaatsnemen, dus daar willen we wel een beetje de controle over hebben.”

Normaal kost een kaartje bij De Dijk acht euro. Voor het bekertreffen met Vitesse zal de prijs waarschijnlijk iets hoger zijn. Langelaar: “Ik denk dat dat nu rond de tien euro zal zijn. Voor een plek op de tribune vragen we dan een paar euro meer.”

De club neemt, als het contact heeft gehad met Vitesse, de beslissing of het nog een tribune bij zal bouwen achter het doel. “Als we weten met hoeveel supporters er komen zullen we dat zeker overwegen. Het geeft toch ook een mooie uitstraling. We gaan in ieder geval op het terras een extra ontvangstruimte maken voor de sponsors en genodigden.”

De Dijk verwacht volgende week de voorverkoop te kunnen starten en bekend te kunnen maken hoe belangstellenden aan een kaartje kunnen komen.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)