Home / Algemeen / De Dijk weet niet te stunten op Urk

De Dijk weet niet te stunten op Urk

Het is De Dijk niet gelukt om een resultaat te boeken bij het bezoek aan nummer 3 Urk. Een paar weken geleden wisten de Amsterdammers te stunten tegen (destijds koploper) Eemdijk, nu lukte dat niet. Er werd nipt verloren: 1-0.

Na een klein kwartier was het Lucas Tol die de 1-0 op het scorebord zette. Van net buiten het strafschopgebied haalde hij hard uit en schoot de bal achter Max Klink, die nog wel dichtbij was.

Tekst gaat verder onder de tweet

Voor rust kreeg Urk nog een aantal mogelijkheden om de score te verdubbelen, maar de Amsterdammers bleven op de been. Vlak na rust wast De Dijk dicht bij de gelijkmaker, maar de bal wilde er niet in.  Een paar minuten later kreeg Klaas Romkes van dichtbij een enorme kans om de 2-0 binnen te glijden, maar hij gleed de bal net naast het doel.

Het bleef 1-0, waardoor De Dijk tot het einde hoop mocht houden op een resultaat, maar dat zat er zaterdagmiddag niet in. Omdat Berkum won, zakken de Amsterdammers weer naar een plek onder de streep. Er staat nu een Paasweekend met dubbel programma voor de deur. De Dijk begint zaterdag thuis tegen AZSV.

Send this to a friend