De Meer ondanks sterke openingsfase onderuit tegen MSV’19

De Meer is er niet in geslaagd om de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen winnend af te sluiten. In de uitwedstrijd tegen MSV’19 uit Montfoort werd met 1-0 verloren.

De Meer begon goed aan de wedstrijd want al na anderhalve minuut spelen werd een verre inworp van Danny Paulich doorgekopt door Luc van Haaren en kreeg Tes Abbenhues een grote mogelijkheid om De Meer al vroeg op voorsprong te brengen. Enkele minuten later was ook Stefan de Vries met een afstandsschot dichtbij de openingstreffer maar zijn inzet verdween buiten het bereik van de keeper op de paal.

Daarna was Danny Paulich met een kopbal dichtbij een treffer en ook Tes Abbenhues probeerde van afstand om al vroeg in de wedstrijd de keeper te verschalken. Pas na een half uur spelen was er de eerste kans voor MSV’19, maar de inzet van Jort van Geffen verdween net over de goal heen.

Vlak voor rust was het Mark Kemp die namens de bezoekers na een diepe bal keeper Isca Paladino met een lob probeerde te verschalken, maar zijn inzet ging over het vijandelijke doel heen waardoor beide teams zonder te scoren de kleedkamers in gingen.

Na de rust begon De Meer slecht aan de tweede helft. Na nog geen minuut gespeeld te hebben valt de bal bij de geheel vrijstaande Jos van Geffen die genoeg tijd kreeg om de bal goed te leggen en vervolgens met volle overtuiging de bal diagonaal in de kruising schoot.

In het restant van de tweede helft probeert De Meer nog wel op gelijke hoogte te komen maar wat de ban van het goed verdedigende MSV niet gebroken. Wel moest MSV-verdediger Hobie Gras eerder het veld verlaten na een overtreding op de doorgebroken Tes Abbenhues. Maar zelfs met een man meer kwam De Meer niet tot scoren.

De Meer verliest haar eerste wedstrijd dus nipt van de bezoekers uit Montfoort. Volgende week gaat de ploeg van Donovan van Dam op herkansing in de thuiswedstrijd tegen Wasmeer.

Met dank aan: Peter van Rossum

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)