De Meer verliest terecht op bezoek bij koploper SCH ’44

De Meer heeft de overwinning van vorige week (4-1 tegen Roda ’46) geen vervolg kunnen geven. De promovendus verloor zondag met 4-1 op bezoek bij SCH ’44 in Harmelen. De Amsterdammers staan met zes punten op een negende plaats in de zondag derde klasse D.

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en kwam na zeventien minuten op een 1-0 voorsprong. Een snelle aanval via de rechterkant en een goede voorzet werd door Mitch Maas verzilverd met de openingstreffer. Vijf minuten voor rust kwam De Meer uit het niets op gelijke hoogte, door een uitstekend afstandsschot van Dennis Mulder die via de onderkant van de lat binnen ging. Op slag van rust zette Hugo Peters SCH ’44 terug op voorsprong. Na een duel om de bal tussen de doelman van De Meer en rechtsback Rodger Buijs, laat de scheidsrechter doorspelen. SCH ’44 maakte hier handig gebruik van en kwam via Peters op 2-1.

SCH 44 - De Meer

Na rust speelden beide teams slordig en werd aan beide kanten veel balverlies geleden. SCH’44 kwam beter in de wedstrijd en wist de voorsprong uit te breiden. Een terugspeelbal van Louis Achterberg werd door De Meer-doelman Willem Meering slecht verwerkt. Hij schoot de bal ongelukkig in de voeten van Joey van Bemmel, die hiervan profiteerde en de koploper op 3-1 bracht. Het laatste wapenfeit was wederom van SCH’44, waar Ivo Roest met een bal in de kruising voor de 4-1 eindstand zorgde.