Home / Algemeen / De Meer verliest van sterker Laren’99

De Meer verliest van sterker Laren’99

Op sportpark Drieburg heeft De Meer met 1-3 verloren van Laren’99. Door dit resultaat wacht de promovendus uit Amsterdam-Oost nog op haar eerste overwinning. De Meer staat met twee punten op de elfde plek in de zondag derde klasse C.

Laren’99 gaat voorvarend van start en worden in de 3e minuut geholpen door de verdediging van De Meer. Nadat iedereen mistast zetWessel Roest Laren simpel op een 0-1 voorsprong. De uitploeg blijft druk zetten en kan nog geen minuut later zo doorstomen naar het doel van De Meer.  Dit keer gaat de bal net naast het doel.

20140921_141917

Hierna komt De Meer beter in de wedstrijd en krijgt het ook kansen. De eerste is voor Dennis Mulder die vanuit een voorzet van Stefan de Vries Laren- keeper Kristopher Vlek probeert te verassen. In de negentiende minuut krijgt Dennis Mulder een schotkans van 20 meter, maar de bal gaat net langs de verkeerde kant van de paal. Even later wordteen inzet van Mulder op de doellijn weggekopt door de verdediging van Laren. In de 37e minuut schiet Stefan de Vries een vrije trap gevaarlijk in, maar de lat voorkomt de gelijkmaker.

20140921_151326

Rond de 57e minuut grijpt de verdediging van De Meer niet goed in bij een verre inworp van Laren. Het daaropvolgende schot van circa 20 meter wordt door De Meer-keeper  Willem Meering net naast getikt. In de 64e minuut is het wel raak en weet Joey Franken keeper Meering nu wel te passeren. Nu wordt De Meer weer een paar keer gevaarlijk, via Dennis Mulder wordt de stand op 1-2 gebracht. Het spel golft nu op en neer, maar Laren blijft de gevaarlijkste ploeg. Rond de 76e minuut snijdt Laren door de verdediging van De Meer en kan Jeffrey Mirrer de 1-3 binnen schieten.  Een van de laatste kansen is voor De Meer als een diepe bal over de verdediging valt en Stefan de Vries zijn inzet in het zijnet ziet belanden.

20140921_152131
Verslag en foto’s Peter van Rossum

 

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend