De Meer verslaat Victoria op overtuigende wijze

De Meer heeft in de zondag derde klasse C een overtuigende overwinning behaald. Tegen Victoria speelden de Amsterdammers sterk en werd er met 5-0 gewonnen. Door de zege heeft De Meer twaalf punten en bezet het de tiende plek.

In de 1e helft krijgen beide teams bijna geen doelkansen en speelt Victoria alleen maar de lange bal naar de diepe spits Nunu Alexanxdre, maar de vedediging van De Meer staat vanmiddag goed opgesteld en geeft hem geen kans.  In de 1e helft een kans voor De Meer als een snelle aanval via de rechterkant en Rodger Buijs geeft een goede voorzet,  maar de verdediging van Victoria weet de bal net tot corner te verwerken, voordat de vrijstaande Dennis Mulder de bal kan binnen tikken. De rust wordt dan ook bereikt met een 0-0 stand.

In de 2e helft wordt het spel van De Meer beter, echter de 1e kans is voor Victoria, echter de spits schiet de bal na een voorzet hoog over het doel van De Meer. In de 53ste minuut een snelle aanval van De Meer waarbij Luc van Haaren zich goed vrij loopt en knap zijn 1e doelpunt van het seizoen binnen schiet 1-0. Daarna gaat De Meer goed door en in de 60 minuut wordt Dennis Mulder via een vrije trap goed bereikt en hij twijfelt geen moment en ramt de 2-0 in de touwen. Hierna wisselt Victoria en gaan achterin 1 op 1 spelen en dat komt ze duur te staan, want De Meer straft dit goed af.

Via een snelle counter over rechts weet Stefan de Vries Dennis Mulder te bereiken die de 3-0 weet binnen te schieten. De Meer blijft goed de counter hanteren en nu is het Tes Abbenhues die de bal goed terug legt op Matthijs Zwaal die de 4-0 binnen werkt. Het laatste wapenfeit is wederom van De Meer als de ingevallen Daan Koolman in staat wordt gesteld om de einduitslag 5-0 op het scorebord te schieten. Een mooie en terechte overwinning van De Meer na een paar moeilijke wedstrijden.

Verslag Peter van Rossum

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)