De Meteoor – Arsenal

De topper in de zondag vierde klasse E tussen De Meteoor en Arsenal is deze keer onze wedstrijd van de week. Beide ploegen strijden samen met SDZ, Oosthuizen en Ilpendam om de titel. Beide clubs lieten vanaf het begin van het seizoen weten dat ze het voor niets minder dan de titel zouden doen. Eerder dit seizoen eindigde het duel bij Arsenal in 1-1. Zoals u inmiddels van ons gewend bent zullen wij een samenvatting van dit duel maken.

Arsenal heeft momenteel de minste verliespunten en staat op de tweede plaats. Een punt (en twee wedstrijden minder) achter op Ilpendam. De Meteoor vinden we terug op de vijfde plaats maar heeft slechts drie punten achterstand op Arsenal. Het zal ook de wedstrijd worden tussen de minste gepasseerde defensie (Arsenal, elf tegengoals) en het best scorende team (De Meteoor met 41 doelpunten).

Op 7 oktober eindigde de wedstrijd tussen beide kemphanen in 1-1
Op 7 oktober 2012 eindigde de wedstrijd tussen beide kemphanen in 1-1

Eerder dit seizoen werd het bij Arsenal dus 1-1. In een boeiend duel was het Arsenal dat via Rocky Oomink al na twee minuten een voorsprong nam. Said Saidi Amor liet daarna een paar grote kansen onbenut. Ferry Noordhuis zorgde met een vrije trap van zo’n twintig meter in de kruising voor de 1-1. Beide ploegen bleven op zoek gaan naar de overwinning en zowel Noordhuis als Amor kregen de kansen om hun ploeg naar de overwinning te schieten. Na afloop waren beide trainers het er over eens dat een gelijkspel een terechte uitslag is.

Zondagavond is een samenvatting en reacties van dit duel te zien op deze site. Voor de stand en het programma kunt u terecht op de klassenpagina van zondag 4E.

De wedstrijd van de week wordt u aangeboden door Buunk Ontstoppingsdienst

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)