De Meteoor gaat door met Trevor Strobbe

Zondag vierdeklasser De Meteoor staat ook volgend seizoen onder leiding van Trevor Strobbe. De 36-jarige oefenmeester heeft zijn contract met één seizoen verlengd, met een optie voor een extra jaar.

“Ik ben nog niet klaar bij De Meteoor”, zegt Strobbe. “Ik heb een goede klik met de jongens en kan nog prima door op deze manier.” Naast de hoofdtrainer werd ook het contract van assistent Michel Lion en Louis Strobbe (trainer van het tweede elftal) verlengd. “De spelersgroep wil ook graag met hem verder. Mijn vader heeft een aardige carrière gehad. Het is natuurlijk fantastisch om dat samen met hem te kunnen afsluiten.”

In zijn tweede seizoen als hoofdtrainer staat hij met de Amsterdammers op de achtste plek in de zondag vierde klasse E, na een zesde eindklassering vorig seizoen. “Het bestuur is zeer tevreden over Trevor, ondanks de wisselvallige resultaten”, laat de club weten. Strobbe: “In die twee jaar wil ik zeker een prijs pakken. De meeste spelers blijven en ik wil twee of drie gerichte versterkingen erbij halen. Dan denk ik dat ik een heel eind ben. Als wij straks bovenin de vierde klasse draaien en het hele seizoen om de prijzen meedoen, is dat voor ons goed.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)