De Meteoor pakt koppositie

De Meteoor heeft met een 5-0 overwinning op Swift de koppositie gepakt in de zondag 4e klasse E. In een eenzijdige wedstrijd stond de ploeg uit Amsterdam Noord bij de rust al met 3-0 voor. Na afloop zagen de spelers dat concurrent Arsenal met 1-0 had verloren bij De Meer. Nu lonkt de eerste prijs van dit seizoen. Volgende week kan de Meteoor de eerste periode pakken. In deze poule van dertien ploegen, zijn er slechts twee periodes van twaalf wedstrijden.

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. De Meteoor viel aan en Swift moest verdedigen. Voor de Meteoor scoorden Terence Stein, Stefford Strobbe en Ferry Noordhuis de eerste drie doelpunten. Na de rust maakten Sergio en Donny Goos de 5-0 compleet. De zeer sportieve wedstrijd werd voor het eerst op het nieuwe kunstgrasveld van De Meteoor gespeeld en dat beviel dus goed.

Volgende week kan De Meteoor op bezoek bij Ankaraspor de periodetitel pakken. Hiervoor moet het wel winnen, anders wordt het afhankelijk van andere uitslagen. Spits Ferry Noordhuis van De Meteoor gelooft er wel in.

Noordhuis:’Anakaraspor is niet de sterkste ploeg in de competitie. Het zou dus moeten kunnen. Dan pakken we toch even stiekem een periodetitel. Wij hadden eigenlijk wel verwacht dat ie naar Arsenal zou gaan. Het zou een hele mooie opsteker voor ons zijn.’