Dennis Kaars maakt tegen NEC zijn eerste doelpunt voor FC Den Bosch

Dennis Kaars heeft eindelijk zijn eerste doelpunt in de Jupiler League namens FC Den Bosch gemaakt. De voormalige spits van HBOK, Ajax en De Dijk nam tegen NEC de 1-0 voor zijn rekening in de met 3-0 gewonnen wedstrijd.

Er kwam wat geluk bij kijken toen NEC-doelman Joshua Smits de bal na twintig minuten per ongeluk inleverde bij de 29-jarige topschutter. De afronding die volgde was zeer fraai. Met een knappe lob over Smits heen zette Kaars de 1-0 op het scorebord. Niek Vossebelt en Muhammed Mert tekenden voor de andere Bossche doelpunten.

Kaars heeft er even op moeten wachten. Tegen Jong AZ, Almere City en MVV stond zijn vizier nog niet op scherp, in de vierde competitiewedstrijd was het eindelijk raak. “Er valt een dubbele last van mij af, omdat we ook drie punten hebben gepakt tegen een goede tegenstander”, zei de spits een dag na zijn treffer. Vorig seizoen was hij nog 41 keer trefzeker voor De Dijk in de Derde Divisie. “Het voelt wel anders omdat er veel publiek bij is en de druk wat hoger, maar scoren is altijd lekker. Ik heb mijzelf als doel gesteld om vijftien keer te scoren, dus nog veertien te gaan.”

Foto: FC Den Bosch

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!