VIDEO Kaars drie wedstrijden geschorst

VIDEO Ajax aanvaller Dennis Kaars heeft na zijn rode kaart tegen Quick Boys een schorsing van drie wedstrijden gekregen. Daarmee mist hij onder andere de belangrijke wedstrijden tegen DOVO en DVS 33.

“Ik zag het zelf wel aankomen”, zegt Dennis Kaars tegen Het Amsterdamsche Voetbal. “Voor zo’n rode kaart staat standaard drie wedstrijden schorsing. Vervelend is dat er een aantal mooie wedstrijden aankomen en dat ik nu niet mee kan doen.” De aanvaller vond dat een gele kaart meer op zijn plaats had geweest. Kaars: “Op de beelden zie je dat ik iets te laat ben en zijn standbeen weghaal. Maar onder normale omstandigheden was dit geen rode kaart geweest, eerder geel. Alleen had Quick Boys ook net een rode kaart gekregen en dat was niet in mijn voordeel.

Ondanks zijn afwezigheid heeft de spits veel vertrouwen in zijn teamgenoten. Kaars: “Vorig jaar was ik een aantal wedstrijden geblesseerd en toen pakten we ook de punten. Het is klote dat het nu juist zo goed ging, maar wij hebben een sterke ploeg die dit kan opvangen.” Verder belooft Kaars dat zijn rol in het BvCM Topscorersklassement nog niet is uitgespeeld. “Het is heel zonde, want het ging de laatste tijd heel lekker. Maar na mijn schorsing ga ik even aanzetten zodat ik snel weer bij ben in het topscorersklassement.”

[tubepress video=”POgxgh1vtVY” embeddedHeight=”356″ embeddedWidth=”580″ title=”false” showInfo=”false” views=’false’ length=”false” ]

 

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)