Derde zege op rij voor WV-HEDW

WV-HEDW kende een wat mindere periode, maar heeft inmiddels zijn draai weer gevonden, zo lijkt het. Op bezoek bij hekkensluiter d’Olde Veste ’54 in Steenwijk werd voor de derde keer op rij gewonnen: 1-2.

Al vroeg in de wedstrijd kwamen de Amsterdammers op voorsprong toen Janyro Purperhart op fraaie wijze, via de binnenkant van de paal, de 0-1 maakte. Maar de thuisploeg gaf zich zeker niet zomaar gewonnen en wist WV-HEDW behoorlijk onder druk te zetten. De Amsterdammers bleven overeind en kwamen na een klein half uur op 0-2. Nadat Tim Correia de bal wist te veroveren, kwam deze terecht bij Rida Najib. Vorige week was hij al tweemaal trefzeker en ook deze week wist hij te scoren. Met een knal van twintig meter verdubbelde hij de Amsterdamse voorsprong. De thuisploeg kreeg zeker zo zijn kansen, maar wist die niet te verzilveren.

Ook na rust ging de thuisploeg op jacht naar de aansluitingstreffer, maar het wist niet echt gevaarlijk te worden. Vlak voor tijd maakte d’Olde Veste ’54 via Bas de Vries toch nog de 1-2 en werd het weer even spannend, zoals wel vaker bij WV dit seizoen. Zo liet het vorige week Ajax nog terug komen tot 2-3 na een 0-3 voorsprong. Ook deze keer bleef het bij de aansluitingstreffer. De ploeg van Marcel Valk trok de derde zege op rij over de streep. Daarmee keert WV terug in het linkerrijtje, op de achtste plaats. Wellicht kan er volgende week een vierde zege aan de reeks worden toegevoegd, want dan treft WV-HEDW opnieuw een laagvlieger. Nummer 14 Flevo Boys is dan de tegenstanders. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Vierde Divisie Zaterdag B

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)