Home / Algemeen / “Desnoods spelen we in een zandbak, maar JOS – Ajax gaat door”

“Desnoods spelen we in een zandbak, maar JOS – Ajax gaat door”

Het Parool, berichtte vanmorgen dat het duel tussen JOS Watergraafsmeer en Ajax op losse schroeven zou staan. De krant melde dat JOS zich zelfs zou terug trekken. Voorzitter Joop Vlug spreekt dat heel duidelijk tegen.” Desnoods spelen we in een zandbak”.

Joop Vlug: “ Het probleem is dat we tegen te hoge kosten aanlopen als er iets gebeurt rondom de wedstrijd. Bijvoorbeeld boetes met het afsteken van vuurwerk. Het gaat dus om de verantwoordelijkheid rondom de wedstrijd. Wij kunnen als JOS Watergraafsmeer die eventuele boetes niet betalen. Dan zijn we als club failliet. Mara geloof me dat we er uit gaan komen. Die wedstrijd gaat gewoon door.”

Volgens Het Parool is de kans aanwezig dat JOS Watergraafsmeer zich terugtrekt uit het bekertoernooi. De club kan de financiële middelen niet opbrengen om de wedstrijd tegen Ajax door te laten gaan. De club moet zelf opdraaien voor de kosten van de lichtmasten, die nodig zijn voor de televisie-uitzending van FOX Sports. Die kosten lopen op tot 40.000 euro.

Vlug hoopt er met medewerking van Ajax, de gemeente en de KNVB snel uit te komen. Vlug: “We krijgen alle medewerking van alle partijen. 100% zeker is het niet , maar ik ga er vanuit dat we woensdag gewoon in het Olympisch Stadion spelen. Desnoods spelen we in een zandbak , maar die wedstrijd gaat door.”

Send this to a friend