Deze week slechts zeven goals in BvCM Topscorer

Afgelopen weekend stond vooral in het teken van het bekertoernooi. Met uitzondering van de Topklasse was er amper competitie voetbal. Daarnaast kwamen alleen Swift en WVHEDW kwam nog in actie.

Bij de vrouwen betraden alleen Ajax het veld (2-1 tegen PSV/Eindhoven). Eshly Bakker en Anouk Hoogendijk scoorden voor de ploeg van Ed Engelkes.

In de Topklasse wisten Ajax en AFC allebei een keer te scoren. Yuri Rose en Pepijn Veerman kregen de treffers op hun naam. In de eerste klasse B speelde Swift het restant van de gestaakte wedstrijd tegen Haaglandia. Het werd uiteindelijk 3-0 (het duel begon bij 1-0 voor Swift). Jaap Smeeing en Jorrit Stracke scoorden.

WVHEDW speelde nog een helft tegen BOL. De Amsterdammers die met een 1-4 voorsprong aan de tweede helft begonnen scoorden nog eenmaal. Jesse Stroomberg was de doelpuntenmaker.

Omdat er maar even doelpuntenmakers bij zijn gekomen hebben we deze week geen actuele stand. Volgende week dinsdag brengen we u weer een complete ranglijst van het BvCM Topscorers klassement.

Archief foto Jan Vonk: Jesse Stroomberg

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)