Diemen verlengt contract met Robbie Huntelerslag

Diemen gaat de samenwerking voortzetten met de trainer van de zaterdagselectie. Het lopende contract van Robbie Huntelerslag wordt met één jaar verlengd.  Diemen staat momenteel vierde in de zaterdag vierde klasse E.

Bestuurslid Robin van Tilburg: ”Er is een goede klik tussen de spelersgroep en de hoofdtrainer en ook de resultaten beginnen steeds beter te worden. De ploeg staat op dit moment vierde op de ranglijst en heeft de laatste twee wedstrijden met grote cijfers (6-0 en 7-1) gewonnen. We zijn ambitieus, willen hier echt iets neerzetten en dat gaat steeds beter.”

Ook Huntelerslag is blij met de verlenging van zijn contract. ”Ik heb het naar mijn zin bij Diemen. De samenwerking met het bestuur is goed. Iedereen is enthousiast en we hebben een kwalitatief goede selectie waar nog veel rek in zit. Het plan is om de zaterdagafdeling op de kaart te zetten. Wij zijn dan ook druk bezig om de jeugd enthousiast te maken om op zaterdag te spelen.”

Diemen acht het noodzakelijk dat de zaterdagselectie uitgebreid wordt naar twee teams. Van Tilburg: ”Wij hebben als club een doelstelling geformuleerd om met de Zaterdag 1 in de derde klasse te voetballen. Dan moet er een goede fundering zijn en dat betekent dat we naar minimaal twee selectieteams moeten. We willen graag dat er meer seniorenteams bij Diemen komen voetballen. Helaas hebben we maar drie velden en die zitten op dit moment behoorlijk vol. We willen dan ook dolgraag een vierde veld erbij hebben.”

 

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)