De Dijk haalt drie verdedigers uit het zaterdagvoetbal

Hoofdklasser De Dijk heeft zich voor komend seizoen versterkt met drie spelers uit het zaterdagvoetbal. Van DOVO komt verdediger Kevin Westmaas over en Tony Tol maakt de overstap van IJsselmeervogels naar Amsterdam. De derde aanwinst is Nick Kuipers van Rijnsburgse Boys.

Westmaas (28) kwam in het verleden ook uit voor de amateurs van Ajax. Via Rijnsburgse Boys, waar hij vier jaar speelde, stapte hij vorige zomer over naar DOVO. Komend seizoen is de linksback dus weer in Amsterdam te bewonderen.

Foto Rob van Vliet: Kevin Westmaas in actie namens DOVO tegen zijn oude club Ajax
Foto Rob van Vliet: Kevin Westmaas in actie namens DOVO tegen zijn oude club Ajax

De 27-jarige Tony Tol (foto boven) besloot begin december samen met IJsselmeervogels zijn aflopende contract niet te verlengen. Hij speelde maar liefst zeven seizoenen bij de club uit Spakenburg. De centrale verdediger of verdedigende middenvelder woont in Amsterdam en speelde ruim 200 wedstrijden voor IJsselmeervogels.

Nick Kuipers

De derde nieuwe aanwinst is Nick Kuipers. De verdediger komt over van Rijnsburgse Boys. Eind februari liet hij zijn club weten aan het eind van het seizoen te zullen vetrekken. Hij was pas bezig aan zijn eerste seizoen bij Rijnsburg. Daarvoor kwam hij drie jaar uit voor IJsselmeervogels. De 28-jarige Kuipers speelde eerder voor Haarlem, FC Utrecht, Zwolle, Dordrecht en Telstar.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)