Dilemma bij HAV Poule na afgelaste wedstrijden! We starten een tweede poule! Nog twaalf kanshebbers!

Afgelopen weekend was de achttiende HAV Poule met een jackpot van inmiddels 600 euro! Twaalf spelers hadden alle gespeelde wedstrijden goed voorspelt. Ook werden er twee duels afgelast dus of de jackpot is gevallen weten we nog niet. Komend weekend voor sommige onder jullie dus dubbele kansen want samen met Nederbet hebben we besloten een tweede poule te starten. Op welk bedrag de jackpot staat weten we nog niet . Dat hangt af van de lopende HAV Poule.

De wedstrijden DVVA-Marken (wordt zaterdag ingehaald) en Aalsmeer- WVHEDW (inhalen op 15 februari) gingen zaterdag niet door. Daardoor kunnen wij nog niet zeggen of er een winnaar is van de jackpot. Voor de twaalf spelers die nog kans maken op de jackpot van 600 euro worden het dus spannende dagen.

Zij voorspelden dat AFC zou winnen bij UNA (2). Dat Jos zou winnen van De Meern (1) en Buiksloot Abcoude zou verslaan (1). Tenslotte hadden de twaalf deelnemers ook nog RODA op winst gezet tegen Blauw Wit (2).

Wie zijn de kanshebbers op de jackpot en wat is hun voorspelling van de twee afgelaste wedstrijden? We zetten ze even voor u op een rij en laten zien wat zij voor de twee resterende wedstrijden hebben voorspelt.

NAAM Club Aalsmeer-WV DVVA-Marken Mogelijk winst bedrag
Frans Zoutberg JOS W’meer

1

1

600

Robin Punt Scheidsrechter

2

2

75

Henk Zijlstra Blauw Wit

2

1

300

Mick Romer Monnickendam

2

1

300

Joey van Lemmeren DCG

2

2

75

Siem Kannekens Swift (zon)

2

2

75

John Aalders

2

2

75

Donny Kessing DCG

2

2

75

Andre Hoogland Zwanenburg

2

2

75

Bram de Jong AFC (zat)

1

X

600

Marko Bakker

2

2

75

Hendrik Gille RODA’23

2

2

75

Zoals u ziet is er dus nog niets beslist. Dat Marken en WV-HEDW zullen winnen wordt door de deelnemers het meest voorspelt. Als dat gebeurt dan moeten ze met acht man de Jackpot delen. Een gelijkspel bij Aalsmeer – WV-HEW betekent dat de Jackpot oploopt naar 650 euro voor komend weekend. Spannende tijden dus en veel reken werk.

Morgen (dinsdag) komen we met HAV Poule #19. Daarin veel bekerwedstrijden en een aantal inhaal duels.

Succes allemaal

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!