Districtsbureau KNVB West I in Amsterdam komt te verdwijnen

Het districtsbureau van de KNVB West I gaat verdwijnen. Het kantoor gelegen aan de Overschiestraat in Amsterdam zal op zeer korte termijn komen te verdwijnen omdat de KNVB het aantal districtsbureaus wil terugbrengen van zes naar drie. Het kantoor van West I zal in de nieuwe situatie samengevoegd worden met die van West II met als standplaats Zeist.

Op dit moment worden beide districten al aangestuurd door manager Guus Posthumus. Die eerst alleen verantwoordelijk was voor West I maar die functie toen ook voor West II is gaan vervullen. Door het verdwijnen van de kantoren zal de binding met de clubs wel een stuk minder worden. Door het verdwijnen  van de kantoren zullen er naar verwachting geen gedwongen ontslagen vallen.

De KNVB had in 1996 nog twintig afdelingen maar dat werd in de loop der jaren teruggebracht tot slechts zes kantoren. Naast de kantoren West I en West II (die naar Zeist verhuizen) zullen ook de bureaus van Zuid I (Breda) en Zuid II (Nieuwstadt) worden samengevoegd in Eindhoven en verhuizen Noord (Leeuwarden) en Oost (Deventer) naar Zwolle waardoor er in de nieuwe situatie nog maar drie districtsbureau zullen zijn.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)