DJ Sem Vox sluit gala af

Het Amsterdamsche Voetbal is er trots te mogen aankondigen dat DJ Sem Vox op maandag 27 mei in Escape  het gala op passende wijze zal afsluiten. De 23 jarige Amsterdammer is een zeer gerenommeerde DJ die erg geliefd is bij de Amsterdamse voetballers.

Al op zijn zesde begon Sem Vox al met het spelen van gitaar en piano en op zijn zeventiende begin hij met het organiseren van feesten. Dat was zo’n succes dat hij besloot zelf plaats te nemen achter de draaitafel. “ De energie van het publiek was de reden dat ik dat ben gaan doen”, zegt hij op zijn eigen website. Hij werd al snel gezien als een van de grootste talenten in Amsterdam. Mede ook vanwege zijn verschillende concepten.

semvox3

Waar hij in zij beginjaren vooral bekend stond om zijn ‘electric sound’  koos hij in 2011 voor zijn geliefde muziek: house. Daarmee was hij klaar voor de grote doorbraak in de nationale en internationale dance-scene. Sem Vox draait in de meest toonaangevende clubs in Nederland en op de belangrijkste festivals zoals Mysteryland, Open Air, Valhalla.

Ook op Ibiza is hij geen onbekende. Zijn hoogtepunt was in de zomer van 2012 toen hij op het Spaanse eiland mocht optreden in de grootste club van de wereld, Privilege, samen met onder anderen Steve Aoko, NeYo, Sean Pau en Sidney Samson.

Verder kreeg hij in Amsterdam nog meer bekendheid met zijn eigen TIKTAK feestjes. Onder de Amsterdamse voetballers is dit een zeer geliefd recept. Het Amsterdamse Voetbal is dan ook erg blij dat Sem Vox de avond komt afsluiten in Escape.

Kijk voor het bestellen van kaarten op de speciale ‘gala’ pagina. Voor meer informatie omtrent Sem Vox kun je terecht op www.sem-vox.com

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)