Home / Algemeen / Doelman Van der Werff van Ajax naar FC Lisse

Doelman Van der Werff van Ajax naar FC Lisse

Brian van der Werff gaat Ajax aan het eind van het seizoen verlaten. De doelman maakte overstap naar zaterdag Topklasser FC Lisse. Van der Werff kwam vorig jaar over va Koninklijke HFC maar gaat de Amsterdammers nu dus al weer verlaten.

Bij Lisse moet de 22-jarige Van der Werff de strijd aan gaan met Tim Orlowski, ook een oud doelman van Ajax. De keeper begon ooit als linksbuiten bij Always Forward in Hoorn. Pas in een later stadium besloot hij om te gaan keepen en via Hollandia kwam hij bij Volendam terecht. Stages bij Groningen en Heerenveen liepen vervolgens op niets uit.

Foto Paul Stoeltie; Van der Werff in actie tegen Swift
Foto Paul Stoeltie; Van der Werff in actie tegen Swift

Vijf jaar geleden verkaste hij naar Koninklijke HFC met wie hij naar de Topklasse promoveerde. Afgelopen zomer maakte hij dus de overstap naar Ajax om daar na een seizoen dus al weer te vertrekken.

Van der Werff is al de zesde speler van wie bekend is dat hij Ajax na dit seizoen zal verlaten. Eerder werd bekend dat Misa-Danso (Quick Boys), Cameron (nog niet bekend), Van Zoolingen (AFC), Lagerburg (Loosdrecht) en Rijnink(nog niet bekend) de club zullen verlaten.

 

 

 

 

 

Send this to a friend