Home / Algemeen / Doelman Veenboer (De Dijk) loopt handblessure op tijdens eerste training

Doelman Veenboer (De Dijk) loopt handblessure op tijdens eerste training

Doelman Stephan Veenboer heeft tijdens het trainingskamp van De Dijk in het Spaanse Valencia zijn een handblessure opgelopen. Op de eerste training van 2016 blokte doelman op ongelukkige wijze een bal. Veenboer is zeker twee weken uitgeschakeld.

Veenboer: “De training was pas tien minuten bezig toen het gebeurde. Ik probeerde een bal te blokken en ik dacht eigenlijk dat er niets aan de hand was. Ik wilde vervolgens mijn vingers gaan intapen, maar toen ik mijn handschoen uit deed zag ik dat het toch wat erger was. ”

Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat zijn pink uit  de kom was. Veenboer: “Ze hebben hem weer in de juiste positie gezet en er een spalk om gedaan. Die moet ik nu twee weken dragen en dan zullen we in Nederland kijken of dat goed gegaan is. Ik ga er dus wel van uit dat ik 24 januari weer in de goal kan staan als de competitie hervat wordt.”

De Dijk verblijft momenteel voor een vijfdaags trainingskamp in Valencia
De Dijk verblijft momenteel voor een vijfdaags trainingskamp in Valencia

Veenboer, die zo veel mogelijk mee doet aan de trainingen en zelfs als veldspeler actief is tijdens de partijen, zal dinsdag dus niet in actie komen als De Dijk een oefenwedstrijd speelt tegen Spakenburg. Woensdag avond keert De Dijk weer terug in Nederland.

 

 

Send this to a friend