dennis Kaars - hbok
Dennis Kaars was één keer trefzeker

Doelpuntrijke nederlaag tegen Merino’s: HBOK uitgeschakeld

HBOK is uitgeschakeld in de KNVB beker voor amateurs. Op eigen veld leed de ploeg van Mohad Zaoudi een 3-4 nederlaag tegen het ‘andere blauw’ uit Veenendaal: De Merino’s. Zodoende slaagde de tweede klasser niet te overleven in de bekercompetitie en kunnen de kaarten op de competitie gezet worden.

De Merino’s nam direct de overhand en overtroefde het team van Zaoudi op alle fronten af. ,,Ik zag geen gif in mijn ploeg.” Via voormalig DOVO-spelers Pepijn van der Wissel (2) Vincent van de Weerdhof, en GVVV exponent Melvin van de Haar kwamen de gasten op een geruststellende 0-4 voorsprong.

Voor Zaoudi alle reden tot ingrijpen. ,,Ik vond het slapjes, we hebben niets gecreëerd in de eerste helft. We kunnen het wel, dat lieten we uiteindelijk pas zien in de tweede helft. Ik vind het te makkelijk om het dan ook neer te leggen bij de afwezigen van zaterdagmiddag.”

In de tweede helft ging het wat minder met de Veenendalers en kwam HBOK terug in de wedstrijd. Jasper van der Kroon schoot 1-4 binnen, Zine Eddine Oukhita bracht de spanning verder terug (2-4) en Dennis Kaars rondde een mooie aanval af: 3-4. ,,We krijgen daarna nog drie tot vier honderd procent kansen op de gelijkmakende 4-4.”

HBOK moet de wonden likken na de uitschakeling. ,,Het is een teleurstellende nederlaag geworden, terwijl we een gelijkspel hadden kunnen behalen. Iedereen moet hier altijd zijn stinkende best doen, ongeacht afwezigen”, sloot de trainer-coach af.

Komend weekend start de competitie. HBOK kruist de degens in de seizoensopener met csv Jong Holland. De aanvang is 14.30 uur. Kijk hier voor het volledige programma in zaterdag 2a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)