Doelpuntrijke zege V&V tegen Nieuw Sloten

V&V heeft in de vierde klasse C de doelpuntrijke wedstrijd tegen Nieuw Sloten met 3-5 weten te winnen. De ploeg va Edwin van de Raad maakte het zich zelf moeilijker dan nodig door de in de eerste helft drie keer een doelpunt weg te geven.

De bruiloft van doelman Erwin Kroes vrijdagavond had daar misschien iets mee te maken, dat er zo makkelijk doelpunten werden weggegeven. Het was echter wel V&V dat de score opende. Al na drie minuten kopte Michiel van Tilburg een vrije trap van Martin van de Meer binnen (0-1). Nog geen vijf minuten later was het al weer gelijk. Nieuw Sloten-aanvoerder Kalan kon ook met hoofd scoren en de ploegen weer in evenwicht brengen.

DSC06955

Regillio Wooding, de spits van V&V, was en ware plaag voor de Nieuw Sloten defensie, draaide zich halverwege de eerste helft goed vrij waarna hij gehaakt werd in de zestienmeter. Marco Brouwer benutte het buitenkansje (1-2). Wooding was daarna dicht bij zijn tweede treffer maar zijn kopbal belandde op de lat.

De mooiste treffer kwam na een half uur spelen op naam van Rachid Moufid die na een mooie aanval een pass van Van Abeelen prachtig over doelman Orie krulde (2-2). Nieuw Sloten kwam zelfs op voorsprong. De pas zeventien jarige en razendsnelle Balc zorgde voor de 3-2. De rust werd bereikt met een 3-3 stand. Een verkeerde terugspeelbal van Van Baren werd onderschept door Boekhie.

DSC07008

Na rust was V&V heer en meester en scoorde nog (maar) twee keer. Halverwege de tweede helft verlengde de jarige Regilio Wooding eerst een voorzet van Michiel van Tilburg, maar kon de doelman van Nieuw Sloten nog redden. Even later kreeg hij toch zijn verjaarscadeau toen hij vrijstaand voor het lege doel een bal door een tegenstander in de voeten gespeeld kreeg en eenvoudig kon scoren (3-4).

Een paar minuten later werd hij ten val gebracht net buiten de zestien en scoorde Marco Brouwer uit een knappe vrije trap de vijfde treffer. Met wisselspelers Raoul Russel en Marvin Calor had V&V in de slotfase de marge nog kunnen vergroten maar het bleef bij 3-5.

Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van zaterdag 4C.