DVVA - FC AALSMEER

Dominant DVVA langs Montfoort

DVVA heeft na de nederlaag tegen BFC de wonden gelikt en was zaterdagmiddag een maatje te groot voor Montfoort, al viel de score uiteindelijk tegen: 0-2.

DVVA was duidelijk de bovenliggende partij tegen Montfoort, maar drukte dat niet uit in cijfers. Doelman Lode van Hattum zag zijn ploeg goed staan. ,,We waren echt super dominant. Vooral aanvallers Jelle Spanninga en Ties Bos kregen heel veel ruimte.”

Spanninga en Guido Moelee scoorden, daar waar DVVA wellicht zes doelpunten hadden moeten maken. ,,Doordat Monfoort ons onder druk probeerden te zetten kwam er steeds meer ruimte”, constateerde de sluitpost.

Na de rust ging het tempo omlaag, maar kregen de Amsterdammers alnog kansen de score verder op te voeren. DVVA kwam echter niet meer tot scoren, waardoor het lange tijd onnodig spannend bleef. ,,Met het nieuwe centrale duo hielden we ook eens de nul. Dat was ook wel eens fijn”, complimenteerde de keeper zijn verdedigers. ,,Jip Molenaar en Guido de Graaf hebben er concurrentie bij”, knipoogde doelman van Hattum vervolgens nog even fijntjes. ,,We waren wel teleurgesteld over de uitslag bij BFC- Zuidvogels, maar er zijn nog genoeg potjes om dichterbij te komen. We doen het gewoon hartstikke goed.”

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in zaterdag 1b

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)