Home / Algemeen / Dominique Hidayat (Kadoelen): “Met mijn goals het team helpen”

Dominique Hidayat (Kadoelen): “Met mijn goals het team helpen”

De vrouwen van Kadoelen doen het erg goed dit seizoen en staan met vijftien punten uit zes wedstrijden bovenaan in de tweede klasse G. Het team won afgelopen zondag met 1-5 bij KGB en één van de smaakmakers in deze wedstrijd was Dominique Hidayat. Zij scoorde tweemaal en klom hierdoor naar de derde plaats in het CANS topscorersklassement.

Hidayat is goed op dreef bij Kadoelen en loopt met zes goals uit zes wedstrijden nog één op één dit seizoen.”Het gaat erg goed op dit moment. Ik heb het ook erg naar mijn zin bij Kadoelen en we hebben een heel leuk team en een goede trainer.”

Hidayat is bezig aan haar tweede seizoen bij de Kadoelen en staat pas sinds het begin van dit seizoen in de spits.”Ik was bij mijn oude club IVV altijd rechtsback of mid-mid en nu sta ik eigenlijk voor het eerst in de spits. Het bevalt me prima in de spits. De trainer helpt ook erg goed door uit te leggen hoe ik moet lopen en dat is erg belangrijk voor mij. De spits heeft geen verwachtingen wat betreft het aantal goals voor dit seizoen. ”Daar ben ik niet mee bezig en ik heb dan ook geen bepaald doel. Ik wil gewoon het team helpen met mijn doelpunten en elke wedstrijd winnen.”

Over afgelopen zondag was Hidayat natuurlijk tevreden met de overwinning maar de score had hoger moeten zijn.”Het doelsaldo kan misschien ook belangrijk worden en zondag misten we echt te veel kansen. We begonnen wel goed aan de wedstrijd maar daarna werd het minder. Aankomende zondag spelen we tegen De Blokkers en daar hebben we vorige keer van verloren. We hebben dus wat goed te maken en ik denk dat we deze keer gaan winnen”.

Foto: John Beckman

 

Send this to a friend