Home / Algemeen / Don Koehorst gaat voor vijfde seizoen bij Buitenveldert

Don Koehorst gaat voor vijfde seizoen bij Buitenveldert

Buitenveldert en trainer Don koehorst hebben besloten om de samenwerking ook volgend seizoen voort te zetten. De coach staat dus ook volgend seizoen voor de groep bij de vrouwen van Buitenveldert.

Koehorst is erg content met zijn contractverlenging. “We hebben van de week besloten om met elkaar verder te gaan volgend seizoen. We weten wat we van elkaar kunnen verwachten en we waren er dan ook snel uit. Bovendien heb ik het hier al jaren ontzettend naar mijn zin. Soms zie je dat een trainer en een spelersgroep na een aantal jaar op elkaar uitgekeken zijn, maar dat is hier zeker niet het geval.”

Naar aanleiding van de goede prestaties tot nu toe heeft de oefenmeester de doelstellingen voor dit seizoen bijgesteld. “In principe was het linkerrijtje de doelstelling in het begin van het seizoen. Toch zie ik dat mijn ploeg zich zo goed ontwikkelt dat ik de doelstelling heb aangepast en besloten heb om voor het kampioenschap te gaan. Nu wij koploper zijn en zo goed spelen vind ik het ook een logisch besluit om mee te strijden voor het kampioenschap.”

Toch weet Koehorst ook dat zijn ploeg niet zomaar kampioen zal worden. “Je weet nooit hoe een seizoen gaat lopen. We kunnen ook te maken krijgen met blessures en schorsingen. Op dit moment staan we er goed voor en hebben we een nagenoeg fitte selectie. Alleen Romy Brand heeft gisteren een blessure opgelopen aan haar voet dus dat is wel een tegenvaller. Ik ben bang dat we haar een paar maanden moeten missen. Gelukkig hebben we een brede selectie en zitten er in het tweede ook dames die graag in het eerste willen spelen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen.”

Verslag: Joey Schoo

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)

Send this to a friend