Home / Algemeen / Door tegengoal in slotfase speelt IVV gelijk

Door tegengoal in slotfase speelt IVV gelijk

In de vorige speelronde eindigde de wedstrijd tussen IVV en VVIJ in een 1-1 gelijkspel. Terwijl de tegenstander van deze speelronde, PVCV, met 0-1o won van Nieuw Utrecht. Op bezoek in Vleuten stond er na de wedstrijd een 2-2 eindstand op het scorebord.

Tien minuten onderweg kregen de bezoekers uit Landsmeer de mogelijkheid om op voorsprong te komen. Uit een hoekschop werd de bal op de lat gekopt. Halverwege de eerste helft kwam PVCV op voorsprong. De bal belandde na een corner voor de goal van IVV, waar een scrimmage ontstond. In meerdere instanties was het raak voor PVCV. Gedurende de eerste helft had IVV vervolgens veel de bal, maar tot grote mogelijkheden kwam de ploeg van trainer Edwin Keizer niet. De thuisploeg poogde via de omschakeling gevaar te stichten, maar daar bleef het dan ook bij.

Na de pauze kwam IVV snel op gelijke hoogte. Een hoekschop van Boyd Mak verdween in een keer in het doel, ondanks dat de doelman en meerdere verdedigers de bal probeerden tegen te houden. Daarna kwam IVV ook snel op voorsprong. Een goede voorzet belandde bij aanvalsleider Daniël Schermer, via hem kwam de bal bij Dylan van Os. De jongeling schoot eenvoudig de 1-2 binnen. Naarmate de tweede helft vorderde, werd PVCV steeds dreigender. Het spel golfde op en neer, want ook IVV kreeg mogelijkheden op meer. Aan het begin van de lange blessuretijd, in verband met een zware blessure van een PVCV-speler, kwam de thuisploeg weer op gelijke hoogte. Spits Julian Koning maakte het doelpunt. IVV zette daarna nog wel aan, maar het mocht niet meer baten. 

Door het tweede gelijkspel op rij heeft IVV niet meer de koppositie in handen. De Meer staat nu eerste. Volgende week speelt IVV in Landsmeer tegen FC Jeugd. Bekijk hier de overige uitslagen, de stand en het programma van de zondag tweede klasse.

Bekijk hier meer foto’s van het duel.

De Meer alleen aan kop na zege op RODA ’23

 

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV