Door terugtrekken Wasmeer heeft FC Weesp een winterstop van drie maanden

De zaterdag vierde klasse E kent een vreemd competitieverloop. De competitie begon aanvankelijk met slechts elf teams in plaats van de gebruikelijke veertien. Doordat Wasmeer zich afgelopen weekend terugtrok zijn er nu nog maar tien ploegen over.

We zijn nu half februari en de meeste teams hebben pas elf wedstrijden gespeeld. Dat geldt ook voor FC Weesp. Michel van Gemert: “Komend weekend spelen we ook niet. Pas op 4 maart spelen we thuis tegen koploper Pancratius. Als het door gaat tenminste. Als we dan spelen hebben we een winterstop van drie maanden gehad.” FC Weesp speelde op 10 december haar laatste wedstrijd. Toen werd met 1-3 gewonnen bij RAP.

Alle wedstrijden tegen Wasmeer zijn komen te vervallen en hebben we uit de stand gehaald. Veel gevolgen heeft dit niet voor de stand in de vierde klasse E want Wasmeer wist weinig punten te verzamelen. Voor koploper Pancratius, dat al haar wedstrijden wist te winnen komt het kampioenschap nu wel heel dichtbij. De ploeg van Danny Hijzelendoorn hoeft nog maar zeven wedstrijden te spelen en heeft een voorsprong van zeven verliespunten op naaste achtervolger BFC.

Klik hier voor de nieuwe stand in de zaterdag vierde klasse E.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)