DRC wil ‘gidsclub’ worden voor Nederland

DRC, de Durgendamse Racing Club, werd de afgelopen weken drie keer geconfronteerd met nodeloos en onacceptabel geweld. Niet alleen bij de senioren maar ook bij de jongste mini’s liepen de gemoederen hoog op. De club komt nu in actie!

Na het overlijden van grensrechter Richard Nieuwenhuizen in december 2012 organiseerde de club een aantal bijeenkomsten met als uitkomst dat de club een ‘ gidsclub’ wil worden. Niet alleen voor Amsterdam-Noord maar misschien ook wel voor Amsterdam of eigenlijk hele Nederland.

schermafbeelding 2013-09-22 om 13.08.34Op de website van de club staat het volgende te lezen:  “Dat willen we doen door een hele goede gastheer te zijn. Iedereen wordt met open armen ontvangen: ouders, kinderen en senioren. We heten iedereen van harte welkom, bieden ze een warm nest, maar wijzen iedereen tegelijkertijd op de huisregels die er bij ons gelden. Die huisregels zullen overal te lezen zijn: op onze site, in de kantine, op reclameborden langs het veld en achterop het vaantje dat we voorafgaand aan iedere wedstrijd aan onze tegenstander zullen overhandigen.”

Nu is het tijd om de volgende stap te zetten. De ontwerpen zijn er inmiddels en de bedoeling is om komend seizoen bij iedere wedstrijd van ieder elftal een vaantje met de gouden huisregels te overhandigen. Om dit plan ook daadwerkelijk gestalte te geven is de club op zoek nara finnanciers. Voor meer infortmatie kun je terecht op de website van DRC.

vaantje drc

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DRC