Drie keer een gelijkspel verpest HAV Poule. Jackpot nu op 600 euro!

En weer is het niemand gelukt om alles zes de wedstrijden uit de HAV Poule juist te voorspellen. Het aantal deelnemers groeit met de week  nu de jackpot oploopt. Komend weekend staat de jackpot van de HAV Poule dankzij Nederbet op 600 euro!

X-X-2-X-2-1 had het moeten zijn. In mensentaal betekent dat een gelijkspel bij WVHEDW-Rijnvogels en AFC-AMVJ.  Winst voor OFC bij De Meern, RODA’23 en Weesp speelden weer gelijk en tenslotte had je dan ook nog moeten voorspellen dat Hoofddorp en Legmeervogels zouden winnen.

AFC-zaterdag trainer Wessel Colijn deelde in de malaise als het gaat om het voorspellen van de wedstrijden. DE oefenmeester had twee wedstrijden juist voorspelt.

De redactie van Het Amsterdamsche Voetbal overweegt de HAV Poule wat makkelijker te maken maar kwam vervolgens tot de conclusie dat er geen makkelijke wedstrijden zijn!

De jackpot groeit komend weekend dus naar 600 euro. Met Nederbet heeft HAV afgesproken dat de jackpot dit seizoen in ieder geval wordt uitgekeerd! Dus mocht hij aan het eind van het seizoen (+ nacompetitie) nog steeds niet gevallen zijn dan wordt hij verdeeld onder de mensen met vijf wedstrijden goed. Of indien nodig al bij vier goed.

Dinsdag komen we weer met een nieuwe HAV Poule. Dus tot morgen!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!