Druk schema voor Chabab

Door de bekerwinst afgelopen donderdag (2-0 tegen Montfoort) krijgt Chabab het de komende weken erg druk. De ploeg van Alami Ahannach is nog in de race voor promotie naar de topklasse en het moet met vijf andere teams nog strijden om de landelijke beker. Alle speeldata zijn nu bekend.

Aanstaande donderdag speelt Chabab haar eerste wedstrijd in de nacompetitie van de hoofdklasse. Op het eigen veld is Leonidas (dat de eerste wedstrijd gelijk speelde tegen Alphense Boys) de tegenstander. Maandag 28 mei gaat Chabab dan op bezoek bij Alphense Boys. Mochten de Amsterdammers die poule overleven dan wacht op 31 mei en 3 juni een confrontatie met UNA. Een eventuele finale voor promotie naar de topklasse is op zondag 10 juni.

Door de bekerzege (district west 1) strijdt Chabab ook nog voor de landelijke amateur beker. Doordat Chabab (en andere teams) ook nog verwikkeld zijn in de nacompetitie heeft de KNVB de data voor de beker verplaatst. Winst in de landelijke beker levert Chabab 9000 euro op. Als verliezend finalist kan er nog 5000 worden bijgeschreven en anders moet de club het doen met 1500 euro.

Als Chabab alle wedstrijden winnend weet af te sluiten dan speelt het van 24 mei tot en met 16 juni maar liefst acht wedstrijden. Acht wedstrijden in 23 dagen dat betekent dat je bijna om de dag moet spelen.  Als Chabab in beide gevallen ‘all the way’ gaat dan speelt het op 24, 28 en 31 mei en 3, 6, 10, 13 en 16 juni

In onderstaande schema’s ziet het mogelijke programma van Chabab in de nacompetitie en het bekertoernooi:

DATUM THUIS UIT

Uitslag

16   mei Leonidas Alphense   Boys

2-2

24   mei Chabab Leonidas
28   mei Alphense   Boys Chabab
31   mei A:   Klassekampioen Hoofdklasse C Klassekampioen   Hoofdklasse B
31   mei B:   Klassekampioen hoofdklasse A UNA
3   juni A:   Klassekampioen hoofdklasse B Klassekampioen   hoofdklasse A
3   juni B:   UNA Klassekampioen   hoofdklasse A

 

10   juni FINALE   op neutraal terrein

 

Schema bekertoenooi

Datum

Tijd

Thuisclub

Uitclub

Uitslag

6 juni

20:00

A:   Chabab Genemuiden

6 juni

20:00

B:   Kozakken Boys Leonidas

13 juni

20:00

C:   Winnaar A Gemert

13 juni

20:00

D:   Winnaar B HHC   Hardenberg

16 juni

14:30

Winnaar   C Winnaar   D

 

Indien door uitschakeling in de nacompetitie het bekerprogramma eerder gespeeld kan worden dan zal de KNVB de volgende dat gebruiken: Kwartfinale op 30 mei, halve finale op 2 of 6 juni en de finale op zaterdag 9 juni.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)