Foto HAV: Ton du Chatinier

Du Chatinier bezig aan laatste seizoen bij AFC

Ton du Chatinier is bezig aan zijn laatste seizoen bij AFC. Dat maakte de trainer donderdagavond bekend tijdens de presentatie van de persmap bij de club uit de Tweede Divisie. Du Chatinier gaat emigreren naar Frankrijk en lijkt een punt achter zijn loopbaan te zetten.

Du Chatinier: “Ik ben inderdaad bezig aan mijn laatste seizoen bij AFC. Of het helemaal het einde van mijn loopbaan is? Alleen als Guus Hiddink belt en me mee wil nemen naar een mooie club, ga ik nog door.” Du Chatinier ging in 2012 als assistent van Hiddink mee naar Rusland waar ze samenwerkten bij Anzhi Makhachkala.

Du Chatinier was drie periodes werkzaam bij AFC. In zijn periode van 2000 tot 2003 promoveerde hij met de club naar de hoofdklasse. Van 2006 tot en met 2008 stond hij ook aan het roer in Amsterdam-Zuid. AFC eindigde toen twee keer op de vijfde plaats in de hoofdklasse. Vorig seizoen nam hij, na het plotselinge vertrek van Bart Logchies, voor de derde keer plaats op de bank. In zijn zesde seizoen als hoofdtrainer eindigde hij op de elfde plaats in de Tweede Divisie.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC