Duel Chabab Nautilus wordt in Amstelveen gespeeld

De bekerwedstrijd tussen Hoofdklasser Chabab en vierdeklasser Nautilus wordt zondag in Amstelveen gespeeld en niet op Sportpark Riekerhaven. Het veld op Riekerhaven is in een dusdanige gesteldheid dat de clubs onderling hebben besloten het duel om te draaien. De wedstrijd begint om 14:00 uur.

Het duel aan de Sportlaan lijkt op voorhand een gespeelde wedstrijd. Chabab is nog steeds ongeslagen in de hoofdklasse en het Amstelveense Nautilus bivakkeert onderaan in de zondag vierde klasse F. Toch heeft de ploeg van Jean-Paul van Zoghel de tweede knock-out ronde van de beker weten te bereiken. De wedstrijd staat zondag onder leiding van scheidsrechter Meekes.

Nautilus is aan een zeer matig seizoen bezig. Alle wedstrijden in de vierde klasse F gingen tot nu toe verloren. De club staat dan ook onderaan.  Chabab is na de degradatie uit de topklasse beter op dreef met een voorlopige derde plaats in de zondag hoofdklasse A. Nautilus kwam in de tweede ronde door onder andere in de voorronde derdeklasser RKDES uit Kudelstaart te verslaan en in de eerste knock-out ronde UNO uit Hoofddorp na penalty’s te verschalken.

Ondanks een 9-0 nederlaag bij Katwijk kwam Chabab toch in de eerste ronde door de overige twee wedstrijden in de poulefase winnend af te sluiten. In de eerste ronde werd WVHEDW verslagen met 2-1.

Foto Karel Stevens: Nautilus-trainer Jean -Paul van Zoghel

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)