DWS icoon Adri de Lange (72) overleden

Gisteren, donderdag 7 augustus 2014, is Adri de Lange overleden. De hondstrouwe DWS-er. De Lange werd in februari al wegens gezondheidsproblemen in  het ziekenhuis opgenomen. Hij overleed na een kort, maar zwaar ziekbed. Adri werd 72 jaar.

Decennia lang was hij een steun en toeverlaat voor DWS en vervulde hij allerlei taken binnen de club. Veelal was hij bezig op de achtergrond. Zo hield hij zich bezig met het kalken van de lijnen en het verzorgen van de kleding. Adri de Lange is DWS.  Het ‘manusje van alles’ was 35 jaar lid van DWS.

De Lange zat eerst in het jeugdbestuur om vanaf 1996 plaats te nemen in het hoofdbestuur. Tot 2011 had hij jeugdzaken, technische zaken en onderhoud in zijn portefeuille.

Adri de Lange eigen

Zoon John de Lange schreef: “Je kon maar niet begrijpen wat je had, nu hoef je niet meer te begrijpen wat je had en brengen we naar je laatste rustplaats.”

Op donderdag 14 augustus 2014 van 19.15 tot 20.15 uur is er gelegenheid tot condoleren in uitvaartcentrum westgaarde, Ookmeerweg 273 te Amsterdam

Op vrijdag 15 augustus 2014 om 14.00 uur zal de crematie plaatsvinden in de aula van het crematorium westgaarde, Ookmeerweg 275 te Amsterdam.

Het Amsterdamsche Voetbal wenst zijn vrouw Els en zijn zoon John, familie en vrienden veel sterkte toe met dit verlies.

 

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS