DWS stunt in Haarlem

Zondag vierde klasser heeft afgelopen weekend voor ene enorme stunt gezorgd door in Haarlem met maar liefst 1-4 te winnen van DSK. De Amsterdammers staan ondanks de overwinning nog steeds op de laatste plaats.

De drie punten zorgen er echter wel voor dat de ploeg van Romeo Lensa aansluiting blijft houden met de middenmoot. De achterstand op de zesde plaats bedraagt maar zes punten. Lensa: “ Als we nu gewoon een goede serie kunnen maken dan staan we zo weer in de middenmoot. Dan is er echt van alles mogelijk.

Op de overwinning van DWS viel niets af te dwingen. Lensa: “Ik had er vooraf al alle vertrouwen in. We trainen goed en geconcentreerd en Kwong-Nam Steinraht is weer terug. Dat scheelt natuurlijk ook veel.”

De spits speelde zondag pas zijn eerste volledige wedstrijd van het seizoen. Een knie operatie hield hem lange tijd aan de kant. De ervaren spits is voor Lensa een verlengstuk in het veld. Lensa: “Hij coacht goed en praat veel tegen zijn medespelers. Hij is echt een leider.”

Bij rust stond DWS met 1-2 voor door doelpunten van Ricky Uhlenkamp en een benutte vrije trap van Mohamed Vatemi. Na rust kwam DWS niet meer in de problemen en zette goed druk. Charlon Graven en Steinraht bepaalde de eindstand op 1-4.

Romeo Lensa heeft er nog alle vertrouwen in met DWS
Romeo Lensa heeft er nog alle vertrouwen in met DWS

Lensa: “ We staan nog steeds laatste maar zijn op de goede weg. We hebben maar weinig doelpunten tegen gehad. We waren zelfs het minst gepasseerde team in de afdeling na acht wedstrijden. Helaas is voormalig Columbiaans international Juan Quinos er mee gestopt voor de winterstop. Maar ook zonder hem heb ik er voldoende vertrouwen in dat het allemaal goed komt.”

Foto archief: DSOV – DWS

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS