DWS wint van FC Almere in een regenstrijd

DWS heeft in een spannende en sportieve wedstrijd met 3-2 gewonnen van FC Almere. Ondanks de stromende regen zorgden beide teams voor een aantrekkelijk spektakel.

DWS nam al vroeg een 2-0 voorsprong. Razak Ourodam opende de score na vijf minuten en Rydell Poepon verdubbelde de marge vijf minuten later met een schot van afstand. Almere kwam hierna moeizaam in het spel, maar wist in de derde helft toch de aansluiting te maken door een doelpunt van Collin Boogaard.

Open en spannend

De tweede helft was een open en spannende wedstrijd. Almere nam het initiatief en kreeg een aantal kansen, maar wist deze niet te verzilveren. De aansluitingstreffer was van Collin Boogaard: 2-1. DWS profiteerde van een schitterende lob van Marcus “Devilinio” over de Almeerder doelman Vincent Lems en een prachtig schot van Boy Vermast vond het lege doel van DWS: 3-2.

Wachtstand

Almere bleef tot het einde vechten voor een punt en kreeg nog een aantal kansen, maar DWS hield stand. De eindstand werd 3-2, waardoor DWS nu moet afwachten of het zich via de nacompetitie kan plaatsen voor de Tweede Klasse. Dit was een terechte overwinning voor DWS, dat een uitstekende wedstrijd speelde. Almere kan trots zijn op de geleverde prestatie, maar baalt uiteraard van het verlies.

Kijk hier voor alle uitslagen en de stand in zaterdag 3B

Tekst: Leen Overweg

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)