Eerste HAV Poule van 2014 start komend weekend op 500 euro

Komend weekend wordt de competitie weer hervat en dat betekent dat ook de HAV van Nederbet en Het Amsterdamsche Voetbal weer van start gaat. We zijn inmiddels terecht gekomen in week 16, en de jackpot is pas twee keer gevallen. Komend weekend alle zes goed? 500 euro voor jou!

Tenminste als je je hebt aangemeld en je op de juiste manier je voorspelling aan ons hebt doorgegeven. Het enige dat je hoeft te doen is je hier gratis in te schrijven. Vervolgens vul je de HAV Poule in en laat je je voorspelling achter onder dit bericht!

Doe je nog niet mee? Griip dan nu je kans! Deelname aan de HAV Poule is gratis. Ga naar de speciale HAV Poule pagina, registreer je gratis, en laat je voorspelling achter op Facebook (in de groep of op de pagina) als reactie op dit bericht. Je kunt ook direct, en dat heeft onze voorkeur, onder dit bericht reageren! Vergeet niet je username te vermelden. Zonder je username is je voorspelling niet geldig en ding je dus niet mee naar de jackpot van 500 euro!

Heb je geen Facebook? Geen probleem. Stuur dan een mail met je username en voorspelling naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl

Alle spelregels vind je terug op onze HAV Poule pagina! Succes komend weekend! Het programma voor 18 en 19 januari ziet er als volgt uit:

Vooraf

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)