Home / Algemeen / Eerste nederlaag voor WV-HEDW in Apeldoorn

Eerste nederlaag voor WV-HEDW in Apeldoorn

Op bezoek bij CSV Apeldoorn heeft WV-HEDW zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. Door een vroege goal van de thuisploeg eindigde het duel in 1-0.

Via een knal van Nigel Michels kwam CSV Apeldoorn na 11 minuten op voorsprong en die voorsprong gaf het niet meer weg. En dat terwijl WV-HEDW een 100% kans kreeg op de gelijkmaker. De bal ging op de stip na een duel tussen Ruben Katerberg en Janyro Purperhart. Ashraf Azzouz ging achter de bal staan, maar zag zijn inzet gepakt worden door doelman Dean Bredewolt. Niet lang daarna verdubbelde de thuisploeg bijna zijn voorsprong, maar de kopbal van Yorik Meijer ging net naast. Voor rust volgden er meer kansen voor de thuisploeg, maar de Amsterdammers kwamen steeds goed weg.

In de rust greep Marcel Valk in en verlieten Sureyo Macrander, Kick van Aelst en Ashraf Azzouz het veld voor Lancine Bamba, Roy van Essen en Levi van der Spek. Het gewenste effect had dat echter niet. Nog steeds had WV het lastig en zag het na ruim een uur Laurence den Enk de paal raken. In de slotfase probeerde WV het in een ultieme poging met vier spelers voorop, maar het doel werd niet gevonden.

Zo verloor WV dus voor het eerst dit seizoen, maar bezet het nog altijd een prima zesde plaats. Volgende week wacht de eerste derby van het seizoen. Swift, dat gedeeld koploper is, komt op bezoek. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Vierde Divisie Zaterdag B

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)