Home / Algemeen / Einde seizoen voor WV-HEDW en Lebo-speler Ashraf Azzouz

Einde seizoen voor WV-HEDW en Lebo-speler Ashraf Azzouz

Voor Ashraf Azzouz is het nog jonge voetbaljaar 2016 al voorbij. De aanvaller van WV-HEDW en ASV Lebo heeft naar alle waarschijnlijkheid zijn voorste kruisband afgescheurd en denkt in 2017 pas weer op het veld te kunnen staan.

“Ik kreeg een beuk in mijn rug terwijl ik vaststond in het veld”, zegt de middenvelder over de blessure die hij afgelopen weekend opliep tegen ARC (1-1). “Mijn knie knapte naar binnen en ik wist toen eigenlijk al meteen dat het goed mis was.”

Azzouz werd met een brancard van het veld gehaald en is maandag naar de specialist geweest om de ernst van zijn blessure te bekijken. “Hij kon het nog niet met 100% zekerheid zeggen omdat het nog heel dik was, maar hij wist eigenlijk wel zeker dat het om mijn voorste kruisband ging. Dat betekent voor mij einde seizoen.”

Kan WV-HEDW de goede lijn doorzetten tot de winterstop? Foto: Jan Vonk
Foto Jan Vonk: Azzouz eerder dit seizoen in actie namens WV-HEDW tegen CSW.

Azzouz, die zowel voor WV-HEDW op het veld als voor Lebo in de zaal actief is, mist door zijn blessure onder andere de bekerkraker tegen ‘T Knooppunt, aanstaande vrijdag. “Ik heb die wedstrijd al een paar keer gespeeld en weet dus precies wat ik mis.”

Met WV-HEDW maakte hij een moeizame start door, maar de Amsterdammers lijken nu hun draai te hebben gevonden in de zaterdag eerste klasse. “Ik denk dat WV-HEDW uiteindelijk ergens in de grijze middenmoot zal eindigen. Aan het begin was de trainer nog een beetje zoekende met welke spelers en op welke manier hij wilde voetballen maar inmiddels loopt het prima. Voor Lebo wordt het sowieso een mooi seizoen wat ze zullen de play-offs halen en kunnen landskampioen worden.”

Verslag: Jurgen Boegborn

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)