Eindpunt AMVJ na verlies in schaakspel bij EDO in Haarlem

AMVJ heeft helaas de nacompetitie voor promotie naar de tweede Klasse niet weten te winnen. De ploeg van trainer Ricky Kumar verloor dinsdagavond met 1-0 van EDO in Haarlem.

De wedstrijd was een interessant schaakspel, met beide teams die weinig weg wilden geven. Kumar: ,,Zowel EDO als wij gaven geen hoog druk en stonden vrij laag op het veld. Het was eigenlijk een typische 0-0 wedstrijd.”

EDO was in de eerste helft de iets betere ploeg en had meer mogelijkheden, maar wist niet te scoren. In de tweede helft ging AMVJ op zoek naar de goal, maar kwam die er niet. EDO scoorde wél, via Ko Kensen. ,,Daarna gingen alle remmen los bij ons”, aanschouwde Kumar. ,,We zijn op het laatst zelfs met zes spitsen gaan spelen. Geluk dwing je af, dat hebben we niet afgedwongen. Er was na het tegendoelpunt wel meer beleving en ook bij vlagen spektakel.”

Teleurstelling, maar trots op de spelers

Trainer Ricky Kumar was ondanks het verlies trots op zijn spelers. “We hebben er alles aan gedaan”, aldus Kumar. “We hebben weinig weggegeven en hadden zelf ook onze kansen. Helaas hebben we het geluk niet gehad. Dat éne foutje waar beide ploegen op loerden werd gemaakt aan onze kant. Voor mij sluit het boek AMVJ na acht seizoenen. Ik ben woendag nog teleurgesteld en dan gaat de knop om, we gaan nog op vakantie en daarna starten bij DWS.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)